Sisäpyöräilyä

Triathlonkoulun porukka kokoontui tänään Pajulahtihalliin pyörien kanssa. Vähän mietitytti, että miten pyöräily onnistuu hallissa, mutta hyvinhän tuo sujui. Tehtiin Väisäsen Katjan  johdolla tekniikkaharjoituksia – poljettiin yhdellä jalalla, harjoiteltiin kääntymistä, juomapullon ottamista maasta jne. Selvisi, että tekniikassa on todella kehitettävää! Yhdellä jalalla polkeminen oli varsin haastavaa, sujuva pyöritys ei ollut kovin helppoa. Mutta nyt on sitten vinkit saatu, että miten sitä voi harjoitella.

Pyöräilyn jälkeen tehtiin vähän lihaskuntoa – penkille nousua ja kyykkyä ja liikkuvuusharjoitteita. Vähän ennätettiin hölkötelläkin radalla. Mukava treeni kaiken kaikkiaan.

Kyseltiin myös Katjalta, millä hän treenaa pyöräilyä talvella ja hän totesi, ettei treenaa talvella pyöräilyä mitenkään! Luisteluhiihto toimii kuulemma hyvin pyöräilyyn valmentavana treeninä. Ja se perinteisen hiihto tukee juoksua. Minulle kyllä helpottava tieto – olen nuorempana hiihtänyt varsin paljon ja se on kyllä ihan suosikki talvilaji! Tänä talvena on tarkoitus ostaa uudet perinteisen sukset – edelliset taitavat olla jo viime vuosituhannen puolelta… Luistelusukset on vähän uudemmat, että niillä varmaan vielä pärjää, vaikka varmaan ovatkin vähän löystyneet. Ei siis tarvittaisi muuta kuin sitä lunta! Meidän nurkilla kun ei ole mitään hiihtoputkiakaan ihan lähellä.

Mainokset
Kategoria(t): pyöräily, triathlonkoulu. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Sisäpyöräilyä

  1. Ninni sanoo:

    Olipas kiva löytää uusi blogi! 🙂 Mielenkiinnolla myös luen, että kuinka diabetes tulee vaikuttamaan sun treenailuihin. Mun kohta 9-vuotiaalla tytöllä on ollu 4 vuotta diabetes, joten tuttu juttu. Monesti oon miettiny, että miten esim. maratonilla saa sokerit pidettyä järkevällä tasolla. Liian korkeat ei oo hyvät, mutta ei tietenkään liian matalatkaan. Sulla, kun on vielä omaa tuotantoa jäljellä, niin siitä on apua tasaisuuteen. 🙂 Tsemppiä treeneihin, ja se talvi tosiaan sais tulla, niin pääsis hiihtämään. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s