Vuosi 2012

Vuonna 2012 kertyi harjoituksia 256 kertaa, 199 tuntia. Top-vitonen:

1. Juoksu, 74 kertaa, 508 km

2. Kuntosali, 54 kertaa

3. 39 kertaa, 44 km

4. Pyöräily, 27 kertaa, 504 km

5. Hiihto, 21 kertaa, 204 km

Nämä viisi lajia ovat ehdottomasti omassa luokassaan, millään muulla ei ole yli kymmentä merkintää. Muutama venyttely, golf, suunnistus ja erilaisia jumppia löytyy sitten myös listalta. Pyöräilyä on TODELLA vähän… Sen suhteen on tänä vuonna ehdottomasti ryhtiliikkeen ja ison parannuksen paikka! Kilometrejä saisi kertyä vähintään kolminkertainen määrä viime vuoteen verrattuna – eikä sen pitäisi olla edes vaikeaa. Kevään ja kesän koittaessa täytyy panostaa työmatkapyöräilyyn silloin kun se on mahdollista (eli käytännössä kerran viikossa, jolloin mies pitää hoitovapaapäivää, mutta niistä ei sitten auta luistaa).

Viime vuoden treenasin kuitenkin koko vuoden melko säännöllisesti. Vuosi sitten mietin, että pystyn, kykenen ja ennätän treenaamaan enintään neljä kertaa viikossa ja kolmeen kertaan viikossa olen jo tyytyväinen. Ja sillä tahdilla mentiinkin kesään asti. Tämä syksy on sitten osoittanut, että oikeasti pystyn ja ehdin treenaamaan helposti 5-6 kertaa viikossa.

Viime vuoden aikana ”löysin” illalla treenaamisen. Lähden salille tai lenkille yleensä vasta kahdeksan aikaan illalla – siinä vaiheessa meillä kotona lapset käyvät nukkumaan ja meno rauhoittuu. Siten ei treeniaika ole pois perheen ajasta vaan lähissä siitä tv/nettiajasta. Tämä on ollut hyvä löytö ja kun siihen on tottunut, niin ei enää tunnu edes vaikealta lähteä lenkille tuohon aikaan. Mitään järin pitkiä treenejä siinä ei toki tehdä, mutta tunnin verran voi treenata eikä nukkumaan meno itselläkään kohtuuttomasti veny.

Vuonna 2012 juoksin puolimaratonin syyskuussa Espoossa aikaan 1:55 ja marraskuussa Kuivannon kympillä kymppi kulki aika tasan 50 minuuttiin. Joroisten pikamatkalla selvisin maaliin alle 1,5 tunnissa. Näiden lisäksi osallistuin toukokuussa uusi lahti -juoksuun ja sotulin pikatriathloniin Vekaralla, heinäkuussa pikatriathloniin Kouvolassa ja elokuussa jokamiestriathloniin Hauholla.

Syyskuusta 2012 olen treenannut Pajulahden triathlonkoulun ohjeilla ja niillä ohjeilla ja ohjelmilla jatkan kesään asti. Tämän vuoden kisasuunnitelmista kirjoittelinkin jo tuossa aiemmin, joten kirjoitellaan taas lisää sitten kun johonkin uuteen kisaan ilmoittaudun. Mutta näissä mietteissä uuteen vuoteen! Liikunnallista uutta vuotta kaikille!

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s