Viikon 2 treenit

Viime viikko oli palauttava viikko ja siihen sopi kaksi lepopäivää. Ei kovin monipuolinen viikko näköjään. Salillakin kävin poikkeuksellisesti kaksi kertaa – tarkoitus oli mennä spinningiin perjantaina töiden jälkeen, mutta uuden vuoden lupaajat kansoittavat saleja tällä erää niin tiiviisti, että ei ollut enää paikkoja jäljellä, joten kävin sitten työpaikan kuntosalilla.

Eilen olin ensimmäistä kertaa paikallisen urheiluseuran yhteislenkillä. Ilmoitukseen oli laitettu lähtöaika, mutta ei mitään tietoa siitä, minkälainen lenkki juostaan. Olin hieman järkyttynyt, kun kuulin, että tarkoitus on juosta 20 kilometriä!! Toki juostiin kahtena kympin lenkkinä eli puolessa välissä olisi voinut lopettaa, mutta en tietenkään luovuttanut vaan sinnillä juoksin 20 km… Lenkin jälkeen olin kyllä melko poikki! Onneksi illemmalla oli vielä pakko lähteä kävellen liikkeelle, että lihakset vähän vertyivät, muuten olisi tänään voinut olla tukkoinen päivä. Ihan hyvä kokemus siis kaikkinensa. Ja itsekseni en todellakaan juoksisi noin pitkää lenkkiä. Olin varannut mukaan kaksi pientä pulloa juomista, n. 3 dl yhteensä. Olin ainoa, kenellä oli juomaa mukana lenkillä! Aika alas oli sokerit painuneet lenkin aikana, kotona mittasin 4.2 eli jatkossa pitää kyllä ennakoida pidemmät lenkit paremmalla tankkauksella tai vähemmällä insuliinilla.

Tällä viikolla alkaa taas uusi treeniohjelmakin. Aika pitkälti samanlainen kuin aiemmin, uintia on tässä ohjelmassa enemmän, pari kertaa viikossa.

Taloussanomissa oli ihan hauska juttu eri sosiaaliluokkien harrastuksista. Pisti hymyilyttämään näiden omien tilastointien äärellä.

Viikko 02 (7.1.2013-13.1.2013)
Urheilulaji Kpl Kesto (h) Matka (km)
Juoksu 2 58.1% 2:53:00 95.6% 26.1
Kuntosali 2 30.2% 1:30:00 0.0% 0.0
Uinti 1 11.7% 0:35:00 4.4% 1.2
5 4:58:00 27.3
Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s