Joulu on taas, joulu on taas… eli buzzador paketti tuli!

Tänään odotti saapumisilmoitus, että r-kioskilta voi hakea buzzador-paketin eli sinne siis.

Olikin melkoinen paketti Maximilta eli energiapatukoita kahta eri makua, palautumispatukoita kahta makua ja after training patukoita niin ikään kahta makua. Urheilujuomaa jauheena sekä poretabletteina. Lisäksi kolme palautumisjuomaa (kaikki eri makuja) ja juomapullo. Melkein kun joulu – tai itse asiassa enemmän tässä taisi tavaraa tulla kun jouluna lahjoja. 🙂

Yhden ”after training” patukan maistelin punttitreenin jälkeen, makuna hasselpähkinä-suklaakrisp. Ihan sellainen perus maku. Sitä jäin miettimään, että mikä ero on after training ja recovery patukalla? Palautumispatukan päällä luvataan 15-16 g proteiinia ja 24-25 g hiilareita, after training lupaa ”hig in protein, low in sugar” Tuoteseloste kertoo, että tuossa syömässäni after training patukassa on 9 g hiilaria ja 10 g proteiinia. Toisaalta palautumispatukka painaa 55 g, after training patukka 35 g. Karkeasti ottaen after training patukassa on vähemmän hiilareita, proteiinien osuus on koko lailla sama. Kuitua on after training patukassa paljon enemmän.

Muista tuotteista myöhemmin lisää, kunhan ennätän kokeilemaan. Mikäli jota kuta kiinnostaa buzzador-juttu, niin tämän linkin kautta voi liittyä mukaan.

Mainokset
Kategoria(t): buzzador. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s