Lentopallohuumaa

Tänä viikonloppuna on hirmu moni triathlonisti käynyt avaamassa kauden Sääski triathlonissa. Minulta se jäi sitten väliin ja valita kallistui tyttären harrastuksen puoleen ja matkasin Mikkeliin ihmettelemään lentopalloilevia lapsia ja nuoria Power cupiin. Lähtökohtaisesti en ollut kovin innostunut reissusta – koulumajoitus, jäähalliruokailu jne…  Mutta reissu oli kyllä positiivinen yllätys! Itse en ole koskaan harrastanut mitään joukkueurheilua ja kyllä kävi harmittamaan, miten en itse ole lapsena tuollaista hoksannut (tai eivät ole vanhemmat tyrkyttäneet) – suurin osa seuran muista huoltajista oli itsekin pelanneita ja jo niiltä ajoilta toisensa tuntevia! Tunnelma oli kyllä ihan huikea ja todella hienoa oli nähdä, miten onnistujat onnistuivat joukkueena – tai vastaavasti siinä kohtaa kun peli ei kulkenut, niin monesti koko joukkueella meni ilme synkäksi. Samanlaista tunnelmaa ei yksilölajeissa tule.

Vähän olin suunnitellut, että voisin käydä lenkillä jossain välissä, mutta voin todeta, että koko päivän ulkona auringonpaisteessa patsastelu ja jumppasalin lattialla 25 muun henkilön kanssa nukkuminen aiheuttaa kyllä ihan riittävän kooman keski-ikäiselle äiti-ihmiselle, eikä tullut mieleenkään vetää lenkkareita jalkaan ja lähteä lenkille. Uimassa kävin pikaiseen pulahtamassa koko tyttären joukkueen kanssa, mutta sielläkin tehtävänä oli laskea, että riittävä määrä päitä käy riittävän usein pinnalla näkyvissä. Uimalakki olisi kyllä hyvä laittaa lapsille, kun pitää useampaa valvoa!

Tämän viikon kesäkauden avaus oli golfissa, kun kävin kiertämässä 9 väylää keskiviikkoiltana. Mukavaa oli sekin pitkästä aikaa.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s