Mitäs sitten?

Tämän kauden triathlonit on nyt nähty – no, eipä niitä tullut kun Hollolan maastotriathlon ja tuo Kuopio. Juoksuja on jäljellä vielä Berliinissä se yksi pikku lenkki reilun kuuden viikon päästä… Ehkä sitä jonnekin myöhemmälle syksylle sitten vielä jotain löytyy, Kuivannon kymppi Orimattilassa nyt ainakin. Mutta miten jatko? Pajulahden triathlonkoulu on käyty enkä nyt ensi syksylle/talvelle välttämättä kaipaa mitään noin sitovaa ja aikataulutettua juttua. Meillä ei omalla kylällä triathlonseuraa ole. Lähialueen seuroihin olen laitellut kyselyitä, että minkälaista toimintaa heillä mahtaa olla. Valkealan Kajosta tuli vastaus, että pari triathlonistia on kyllä jäsenenä, mutta mitään toimintaa ei ole, mutta seuran jäseninä pystyvät osallistumaan sm-kisoihin. Jep. Lahdessa olisi aktiivinen triathlon seura, X-tri Lahti, mutta Lahteen on kuitenkin sen verran pitkä matka, että ainakaan arkisin en jaksaisi yhteistreeneihin lähteä – varsinkin, kun oma työpaikka on aivan päinvastaisessa suunnassa. Toisaalta olisi kiva, jos seuralla olisi myös jotain lasten/nuorten toimintaa, mitä x-trillä ei käsittääkseni ole?

Ja mikä se ensi kauden tavoite on? Että pitäisikö laittaa tavoite puolimatkalle vai onko päätavoitteena parantaa perusmatkan aikaa? Joroisten ilmoittautuminen alkaa syyskuun alussa ja sinne varmasti täytyy ilmoittautuakin melko pian, jos meinaa mukaan päästä. Ennen Kuopion kisaa olin aika varma, että jos Kuopion selvitän kunnialla läpi, on ensi kauden tavoite puolikkaalla. Mutta onhan tuo puolimatka melkoinen rutistus ja pitkä suoritus…

Asia erikseen on sitten se, miten oma terveys kestää? Maanantaina kävin reumapolilla ja nivelten tilanne on hieman huonompi kuin joku aika sitten – toisaalta parempi kuin vaikka 2010. Nilkkaan pistettiin kortisonia – mikä sitten nosti tietysti heti sokereita. Perjantaina on vuorossa neuvonpitoa diabeteshoitajan kanssa.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s