Nyt se on päätetty – ensi kesänä puolikkaalle…

Tänään alkoi Joroisten Finntriathlonin ilmoittautuminen. Facebookin kautta seurasin triathlonia harrastavien ystävien tilapäivityksiä siitä, miten olivat ilmoittautuneet ja toisaalta Finntriathlonin tilapäivityksiä siitä, kuinka paljon ihmisiä on ilmoittautunut. Alkoi näyttää siltä, että ihan kovin montaa viikkoa ei voikaan pohtia osallistumista, joten niinpä sitten ilmoittauduin minäkin. Huh. Starttiin aikaan 32o vuorokautta – kai siinä ajassa ehtii melkoisia ihmeitä tehdä? Eikö? Lähinnä pyöräilyyn ja uintiin niitä ihmeitä tarvitaan. Majoituskin on varattu, alustavasti ainakin, Kuntorannasta Varkaudesta. Edellisellä kerralla majoituttiin Mansikkaharjussa Leppävirralla, mikä oli sekin ihan kiva paikka kyllä, vaikka tuleehan siitä jonkun verran matkaa Joroisille. Mutta huh. Ei kait tässä muuta.

Kategoria(t): kilpailut. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Nyt se on päätetty – ensi kesänä puolikkaalle…

  1. Punatulkku sanoo:

    Täällä toinen ilmoittautuja, joka tuumaa samoin huh, huh! Töitä on tehtävä eikä taida olla ensi talvena vapaa-ajan käyttöongelmia. Minun pitää panostaa kaikkiin lajeihin, mutta onhan tässä onneksi ne 320 vrk aikaa 🙂

  2. hannavi sanoo:

    Täällä kolmas samoissa tunnelmissa 😀 Kovasti olisin halunnut vielä tuumailla hetken asiaa, mutta eipä oikein auttanut… Nyt enää 319 vrk 😉 Minäkään en ole vielä keksinyt, mihin pitäisi panostaa eli taidan olla tasaisen huono kaikissa kolmessa. No onneksi olen hyvä optimismissä! Hyvä reenejä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s