Jalkavaivaisena edelleen…

Treenit.net:n uusi versio on kyllä huono… En onnistunut mitään järkevää treeniyhteenvetoakaan sieltä saamaan. :/ No, ehkä parempi niin, koska ei tässä kovin paljon raportoitavaa ole. Viime viikolla kävin kerran salilla, kerran tein lihaskuntoa ja -huoltoa kotona ja viikonloppuna sitten ajelin maastopyörällä pari kertaa. Yhteensä vajaa 4 tuntia. Jalka on edelleen kipeä. Viikko sitten tuntui, että neljä viikkoa on pitkä aika, että kyllähän se siinä ehtii kuntoutua ihan mennen tullen ja palatessa. Nyt aikaa on päivää vaille kolme viikkoa ja tuntuu, että maratoni on jo ihan heti ja kohta. Jalka on parempi, mutta ei missään nimessä sellaisessa kunnossa, että juoksemista voisi edes harkita. Joten tällä kertaa varasin oikein ajan lääkärille, keskiviikkona on se. Toivottavasti sieltä joku viisasten kivi löytyy.

Tänään ennätin käymään salilla ja treenasin oikein ohjelman kanssa. Yksi viimetalvisista trikoulukavereista suorittaa liikunnan ammattitutkintoa ja siinä samalla pt-tutkintoa ja kysyin, josko hän voisi ohjelman tehdä ja niin tekikin. Jos saisi tuohon salilla käyntiin vähän parempaa otetta näin.

Noin muuten tuntuu, että elämä on juuri nyt melkoista matalalentoa – työt, luottamustoimet, omat ja lasten harrasteet, kotihommat… Ruuhkavuodet todellakin. No, kaipa se tästä taas hiljalleen asettuu uomiinsa, kun tulee rutiinia syksyn kuvioihin, mutta vielä sitä ei ole ja tuntuu, että koko ajan mennään ihan äärirajoilla, että miten sitä muistaa, missä piti olla ja mihin aikaan ja kenen kanssa. Syksy ei muutenkaan ole mun lempivuodenaika. En yhtään tykkää pimenevistä illoista – siis oikeasti, pimeä tulee jo ennen yhdeksää! Lauantaina lähdin ajelemaan maastopyörällä kasin jälkeen ja jossain kohtaa totesin, että valtatien varren katuvalot palaa kyllä, mutta lenkkipolulla valot eivät syty… Kurvasin sitten pois lenkkipolulta, alkoi olla vähän turhan jännittävää, kun säikähti aina tolkuttomasti jotain puskasta liikkeelle lähtevää jänistä tai lintua! Pitänee antaa kuntaan palautetta, että lenkkipolun valotkin voisi kytkeä taas päälle…

Eilen ennätin liikkeelle vähän aikaisemmin, alla olevat kuvat on otettu silloin. Varoin moottorikelkkojakin. 😉

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s