Kuulumiset

Viime viikko meni sitten näköjään melko lailla palautuessa. Kerran kävin uimassa ja siinäpä se. Jalka ei juoksusta isommin ärtynyt, mutta ei se vielä ole kunnossakaan eli en ole juossut. Polvessa on nestettä kyllä varmaan jo pienen järven verran – siis sen verran, ettei kaikkia housuja saa jalkaan, kun pohje ja polvi ovat niin paljon turpeammat kuin normaalisti. Epäilen, että mahtaako se neste siitä itekseen mihinkään imeytyä… Plantaari faskiitti ei mennyt pahemmaksi, mutta ei ole täysin kadonnutkaan. Näillä mennään.

Muuten joku syysmasennus tuntuu vaivaavan liikuntarintamallakin. Iltaisin sohva houkuttaa ja koukuttaa vaan niin paljon enemmän kun liikkeelle lähtö. Maanantaina kävin pyöräilemässä maastopyörällä päivällä. Oli kivaa, kun liikkeelle pääsi valoisaan aikaan.

Tänään alkaa myös operaatio ”opitaan uimaan” eli uimaopetusta on varattuna!

Mainokset
Kategoria(t): harjoitukset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Kuulumiset

  1. Punatulkku sanoo:

    Onnea hieman jälkijunassa hienosta Berliinin maran juoksusta 🙂 Hienosti vedit ja onneksi jalka kesti juoksun. Otatko uintitunteja ihan yksityisesti vai onko jonkun seuran treeni?

    • d1treenaaja sanoo:

      Kiitos! Uintitunteja otan yksityisesti – tai oikeastaan ”kaksituisesti” Triangaa ja ashtangaa bloggarin kanssa. 🙂 Kouvolassa olisi kyllä tarjolla saman valmentajan vetämä triathlonryhmä, mutta omat aikataulut eivät oikein anna myöten lähteä siihen mukaan, joten totesin, että parempi vaihtoehto on ottaa yksityistunteja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s