Uusia kuvioita

Tämä viikko olikin ihan hyvä viikko – treeniä kertyi n. 4,5 tuntia, että ei valtavasti, mutta suunta on taas oikea!

Keskiviikkoiltana kävin ensimmäisellä uintitunnilla Jasmin Pienimäen johdolla. Ihan hirmuisesti oli uinnissa korjattavaa, että töitä tässä kyllä saa tehdä ja kovasti! Onneksi kesään on vielä aikaa. Hurjan antoisaa oli kyllä.

Toinen uintiin liittyvä uusi juttu on talviuinti. Tai eihän sillä kyllä uinnin kanssa ole mitään tekemistä… Minun talviuintini on ainakin tällä hetkellä sitä, että laskeudun portaat alas, kastaudun kaulaa myöten veteen ja kiipeän portaat ylös. Hard core talviuimarit kyllä uivatkin – ja valittavat, kuinka vesi on ihan liian lämmintä vielä, että tulisi edes hyvä olo. 🙂 Kahtena lauantaina olen nyt käynyt kastautumassa ja luulen, että jäin tähän hommaan koukkuun kyllä. Meillä on kunnan omistama hieno talviuintipaikka, missä sauna on lämpimänä neljä kertaa vuodessa näin talvikaudella!

Aiemmin viikolla pohdin, että mitenköhän kauan kantapohja ilmoittelee itsestään ja nyt viikonloppuna huomasin, että kipu oli kokonaan pois! Tänään piti varovaisesti kokeilla juoksuakin. N. 5 km hölköttelin ja ainakaan vielä ei mitään tuntemuksia ole. Jospa tästä voisi varovasti aloitella juoksemista taas. Tähän vuodenaikaan juoksu on kuitenkin kaikkein helpointa kuntoilua – varsinkin, kun kunnan kuntosalikin on remontissa joulukuun puoliväliin saakka.

Muutaman tuttavan kanssa oli myös puhetta Finlandia-hiihtoon lähtemisestä helmikuussa. Ilmoittautumishinnat nousevat taas keskiviikkona, että jos tiistaina viimeistään ilmoittautuisi – pitäisi vaan päättää, että perinteiselle vai vapaalle vaiko kummallekin…

Mainokset
Kategoria(t): harjoitukset, uinti. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s