Syksyiltojen synkkyyden selätys

Syksy ja synkät illat ei vaan ole mun juttu yhtään. Nyt huomaan, että viime vuoden harkkaohjelmasta oli kyllä se hyöty, että selvästi helpommin sai pakotettua itsensä liikkeelle. Nyt on ihan liian helppoa jäädä kotiin sohvalle.

Maanantaina iltasella kun lapset rauhoittuivat ajattelin suunnata sohvalle television ääreen – koska ulkona oli pimeä ja kellokin vaikka mitä. Avasin telkkarin, että mitäs täältä nyt tuleekaan… hmmm… seitsemän uutiset… Joo, tätä mä katson. Hetkinen – siis seitsemän uutiset! Seitsemän uutiset tulee seitsemän jälkeen illalla eli huomattavasti aikaisemmin kun puoli ysin uutiset tai kymmenen uutiset, että ei kello oikeasti olekaan paljon, vaikka on pimeää ja synkkää. Sain pakotettua itseni sauvojen kanssa kävelylle. Samoin eilen otin maastopyörän ja kävin ajelemassa valaistuja pyöräteitä tunnin verran iltasella.

Ei iltaisin liikkuminen tähän vuodenaikaan mikään suuri nautinto kyllä ole. Pyöräilemään lähtiessä meni pukeutumiseenkin vartti, kun piti kaivaa esiin kenkäsuojat ja säärystimet ja kypärämyssy ja ties vaikka mitä. Mutta kyllä illalla uni maittoi paljon paremmin, kun kävi jotain tekemässä. Muutaman viikon olen nukkunut aika huonosti ja arvelen sen kyllä johtuvan siitä, että olen treenannut paljon vähemmän. Jospa tämä havainto vähän helpottaisi illalla pimeään lähtöä.

Mainokset
Kategoria(t): harjoitukset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s