Irtiotto arjesta – minitreeniloma Vierumäellä

Viime viikonloppuna lomailin päivän verran Vierumäellä ystävän kanssa. Tarkoituksena siis nostaa treeni-intoa ensi kesän Joroisten reissua ajatellen. Isommin ei suunniteltu, että mitä tehtäisiin vaan mentiin fiiliksen (ja SÄÄN) mukaan. Ainoa etukäteen varattu juttu oli tunnin issikkavaellus lauantaina iltapäivästä. Vettä satoi aika lailla siinä kohtaa, kun hevosten selkään kavuttiin – tallilla sai kyllä lainaksi haalaria yms. kampetta, mutta melkoisesti vaatteet kastuivat silti. Itse olen ratsastanut pari vuotta silloin joskus lapsena – tiedättekö siinä vaiheessa, kun ainakin meillä päin kuta kuinkin kaikki tytöt halusivat ratsastaa? Aikuisena en ole hevosten pariin eksynyt, vaikka sekin tuntuu olevan trendinä ikäisilläni naisilla, että joskus ratsastaneet tai ne, ketkä eivät lapsena ratsastamaan päässeet, ovat aloittaneet nyt hevostelun. En siis tuntenut itseäni kovinkaan reippaaksi hevostytöksi, kun pientä issikkaa lähestyin. Selkään kuitenkin pääsin ja siellä pysyin. Minun ratsuksi sattui yksilö, joka ei suostunut tölttäämään vaan ravasi tölttipätkät (siinä kohtaa ehkä niistä lapsuuden ratsastustunneista oli jotain iloa) ja laukkaamisesta kieltäytyi kokonaan.

Ratsastuksen jälkeen lähdettiin hotellille vaihtamaan kuivia kamppeita päälle ja tuumailemaan jatkoa. Iltapäiväkahvin jälkeen suuntasimme hotellin kuntohuoneeseen ja sieltä vielä uimahalliin. Uimahallissa oli melkoinen tungos, samalla radalla parhaimmillaan kuusi ihmistä – mutta hetken aikaa kun pärskittiin, niin alkoivat ihmiset ympäriltä kaikota. 🙂

Illan päälle vielä syötiin ja hetken aikaa istuttiin iltaa. Sunnuntaista saatiinkin nauttia tuntia enemmän kuin normaalisti. Aamulla oli hyvä keli ja patistelin ystävänkin liikenteeseen, että lenkille tai salille lähdetään ennen aamupalaa. Sauvakävelemässä käytiin sitten pieni mutka.

Kotimatkalla hämmästelin kymmeniä joutsenia eräällä pellolla – valitettavasti minun kamera on niin huono, ettei sillä mitään suurta luontokuvaajaa leikitä… Virran sillallakin ihailin maisemia hetken aikaa.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s