Matkailua

Mitähän tässä olisi kerrottavaa? Tämänkin viikon treenit jää niin vähiin, että itkettää. 😦 Eikä valitettavasti ensi viikkokaan lupaa parannusta. Työn puolesta on ollut reissua monelaista. Viikko sitten käytiin kehittymässä Lappeenrannassa Rauhan kylpylässä. Luennon kuuntelun jälkeen sai harrastella valitsemaansa lajia tunnin verran. Itse kävin luistelemassa. Jäähalli oli jotenkin über-Kitschiä pylväineen ja verhoineen. Huh. Jääkään ei ollut kovin hyvässä kunnossa. En ottanut omia luistimia mukaan vaan lainasin paikan päältä hokkarit. Niillä olikin ihan jännä kokeilla luistelua – yllätys ei ollut se kärkipiikkien puute vaan se, että terä loppui takana niin paljon aiemmin kuin kaunoluistimissa. Pystyssä kuitenkin kestin – tosin isompia kuvioita en lähtenyt yrittämään. 🙂 Tasaisesti vaan ringissä ympäri.

ol

Tällä viikolla kävin ensin Helsingissä – se reissu meni ilman liikuntaa, jos ei nyt kurssipaikalle kävelyä lasketa. Toinen reissu suuntautui Kotkaan. Kokous meni rivakasti ja totesin, että käytänkin ruokkiksen siihen, että käyn tutustumassa paikalliseen uimahalliin. Ihan kiva halli olikin. Iso ja valoisa halli. Uin puoli tuntia (tonnin) ja sen jälkeen kävin vesijuoksemassa vartin. Vesijuoksua olen nyt koittanut vähän ottaa uintitreenin loppuun, että olisi jonkinlaista juoksutuntumaa. Vesijuoksu on minusta vaan jokseenkin tylsää hommaa, että kovin pitkään sitä ei jaksa kerralla harrastaa.

Uinnin jälkeen kuittasin sen lounaan uimahallin kahviossa, jota voin kyllä ihan todella suositella. Kakut ja piirakat oli paikan päälle leivottuja eivätkä olleet hinnan kirossa – tuo porkkanakakun pala maksoi 2,50 €.

Tänään kävin sitten lääkärissä. Viime viikkoisen lääkärin kirjoittama lähete oli jokseenkin epäselvä. Kerroin rtg-lääkärille, että mielestäni ajatus oli, että punktoidaan samalla kertaa sekä polvitaive että pohje, mutta lääkäri meinasi, että ei se niin voi olla ajateltu, että eiköhän tässä ole tarkoitettu, että kahdella eri kerralla. Niinpä poistettiin tänään neste siitä bakerin kystasta ja laitettiin kortisonia (viikonloppu pitää ottaa rauhallisemmin, että ei pitkää lenkkiä tai mitään muutakaan ohjelmassa). Toinen aika on varattu viikon päähän perjantaille, että silloin olisi sen pohkeen vuoro sitten – seuraushan on sitten sama, että taas menee viikonloppu rauhakseen. Ja sokerit huitelee seuraavat viikot ties vaikka missä sen kortisonin seurauksena, mitä jalkaan pistettiin.

Mainokset
Kategoria(t): vammat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s