Hiihtokausi avattu

Tämän viikon tunnelmat tiivistää aika hyvin lauantaiaamuinen kuva:

Olin kuitenkin suunnittellut meneväni hiihtämään ja sen päätin pakkasesta huolimatta toteuttaa. Suuntasin siis Lahteen Urheilukeskukseen.

Urheilukeskuksessa oli lumetettu stadion ja stadionilta Tapanilan suuntaan lähtevän ladun alku, niin että pääsi hiihtämään 1,5 km:n lenkkiä.

Ei tarvinnut yksin hiihdellä. Pikaisella arviolla ehkä sata henkeä oli samaan aikaan hiihtämässä, mutta ladut olivat sen verran leveät, ettei ruuhkaa ollut ja nopeammat pääsivät sujuvasti ohi ylämäissä. Ei siis tarvinnut pelätä olevansa ladun tukkona siinä kohtaa, kun oli pakko vaihtaa haarakäyntiin. 🙂 Vähän olisi reilummin voinut olla pitoa suksen pohjissa, niin ehkä vähän paremmin olisi saanut ylämäkeä hiihdettyä – toki vikaa saattoi olla myös siinä suksen yläpuolella…

Uudet pertsan sukset ostin pari viikkoa sitten. Edellisillä ennätin hiihdellä vuodesta -98 lähtien, että ehkä nyt oli jo aika päivittää kalustoa! Hiihtelin reilun tunnin verran ja kilometrejä kertyi n. 11 km. Vaikka pakkasta oli reilusti, niin ei haitannut hiihtoa yhtään vaan ihanaa oli kyllä!

Yhteensä kertyi tälle viikolle treeniä reilut 4 tuntia (josta puoli tuntia venyttelyä). Tänään kävin tyttären tanssitunnin aikaan salilla naapurikaupungissa, olipas kyllä outoa olla ihan vieraalla salilla. Huomenna onkin sovittu treffit personal trainerin kanssa, joka on tehnyt mulle uuden saliohjelman ja käydään se läpi. Aika huippua!

Mainokset
Kategoria(t): harjoitukset, hiihto. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Hiihtokausi avattu

  1. hannavi sanoo:

    Me täällä Valkealassa naureskeltiin jotta jo on suomalainen hulluus huipussaan kun hirveästi porukkaa sivakoi kovassa pakkasessa pienellä ladun pätkällä ja maksavat vielä siitä riemusta 😀 Mutta niin ihanaa!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s