Hiihtelyä

Viime viikolle tuli treeniä ihan mukavasti. N. 5 tuntia, mistä puoli tuntia venyttelyä. Salilla kävin kahteen kertaan ja hölkkäämässä niin ikään kaksi kertaa! Ihan huippua, että jalka kesti hölköttelyn tai siis PF ei vaivannut (polvessa nimittäin taitaa olla taas nestettä, että ei tässä nyt ihan ilman vaivoja mennä taaskaan, huoh). Juoksukunto on täysin kadonnut, mutta suunta siis taas ylöspäin, toivottavasti.

Viikonloppuna teki mieli hiihtämään, mutta lauantaina ei ehtinyt, kun miehellä oli kauppa-asioita ”isolla kylällä”, joten siinä kohtaa jäi hiihto haaveeksi ja kävin hölkkäämässä pieni neiti rattaissa. Sunnuntainakaan en jaksanut lähteä ajamaan lunta etsimään vaan suunnattiin koko perheen voimin järven jäälle. Lapset hiihtivät jonkun aikaa ja itse hiihtelin reilu 6 km jäällä ees taas.

Tänään suuntasin niin ikään järven jäälle lasten kerhon aikaan ja hiihtelin vajaa 2 km:n pätkää ees taas – helpompi hiihtää, kun on edes sellainen itse hiihdetty ”latu”, mitä seurata. Pakkasta -12 astetta, lunta tuiskutti ja tuuli oli melkoinen mutta reilun tunnin hiihtelin ja 11,5 km kertyi matkaa. Juuri kun olin viimeiseltä kiekalta tulossa ja autolle hiihtelemässä, ajoi rantaan ambulanssi ja vpk:n auto. Lastasivat mönkijän ja kelkan autosta ja ajoivat järvelle. Hetken jo mietin, että nytkö on joku pudonnut jäihin, mutta vpk:n kaveri kertoi, että joku oli jäällä kaatunut ja itsensä satuttanut ja kävivät hakemassa pois.

Mainokset
Kategoria(t): harjoitukset, hiihto. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s