Kuumeeton päivä

Lapset olivat eilen kuumessa eli siitä tuli automaattisesti kotipäivä. Ennen hoitoon paluuta pitää olla kotona vielä yksi kuumeeton päivä ja se oli sitten tänään. Lapset toipuvat minun kokemuksen mukaan flunssasta noin nanosekunnissa – heti kun kuume (ja tässä kohtaa tarkoitan yli 38 asteen lukemia) laskee, on vauhtia vähintään tarpeeksi. Ymmärrän toki, että kuumeton päivä on tarpeen, etteivät pöpöt hoidossa leviä ja onhan hoitopäivä aina lapselle raskaampi kuin kotipäivä, mutta mielikuvitusta kysyy keksiä tekemistä aktiivisille ipanoille kotona – varsinkin kun niitä on kaksi.

Tänään tuumasin, että lähdetään ulkoilemaan pyörällä – lapset toppahaalareissa viltin alle peräkärryyn ja matkaan. Kovin oli keväisen näköistä ja pellot paljaana.

Tässä vertailun vuoksi suurin piirtein sama paikka maaliskuussa 2013

Ipanat matkasivat kärryssä, toinen nukahtikin matkan aikana. Tuo peräkärry on kyllä ollut hyvä hankinta. Se on ollut meillä nyt 2,5 vuotta ja kovasti käytetty kyllä. Onneksi tuo kohta 5-vuotias on sen verran lyhyt, että mahtuu vielä hyvin kyytiin.

Toki meillä oli ihan varsinainen syy, miksi oltiin pyöräilemässä eli iltapäivän askarteluja varten haettiin pajunkissoja. Vähän ajoissa kyllä ollaan virpomaoksien kanssa… 16 km tuli poljettua peräkärryn kanssa ja se vei 1,5 tuntia – toki muutamalla oksien keräämistauolla.

Mainokset
Kategoria(t): pyöräily. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s