Lensin mata-lal-la-la-la-la…

Huh kun on ollut kiirettä. Viime viikolla treeniä kertyi ehkä ennätys kehnosti tälle vuodelle – huikeat 3 tuntia. Tällä viikolla oli lähellä käydä samoin, mutta onneksi tämä viikonloppu paikkasi tilannetta, kun ennätin pyöräilemään kumpanakin päivänä.

Tässä kuva viime viikon lauantailta kunniakierros tapahtumasta. Itse olin mukana lähinnä sponsorina, mutta juoksin kuitenkin tyttären seurana viimeiset viisi kierrosta kenttää ympäri. Neiti 9-vee juoksi 20 kierrosta eli 8 km hurjassa helteessä. Hieno suoritus. Ja muutenkin seura ylsi kaikkien aikojen parhaaseen keräystulokseen! Hyvä, hyvä!

Alkukesä on kyllä huumaavaa aikaa. Jotenkin ihan hurjaa, miten hetkessä onkin vihreää ja tuoksuvaa ja ihanaa. Tykkään. Alakuva on otettu viikko sitten sunnuntaina. Olin koko sunnuntain vaalivalvojana, mutta lähdin juoksemaan lyhyen lenkin puoli kymmenen maissa, kun kotiuduin vaalihommista. Kaunista oli.

Tänään kävin pyöräilemässä 50 km. Minulla oli tavoitteena ajaa se kahteen tuntiin, mutta ihan en siihen pystynyt. Pari sataa metriä jäi vajaaksi, kun kaksi tuntia tuli täyteen. Vastatuuli yllätti jälleen paluumatkalla enkä saanut poljettua tarpeeksi nopeaa, vaikka viimeiset kymmenen kilometriä poljin kyllä sen minkä jaloista pääsin.

Kuukausi vaihtui toukokuusta kesäkuuksi – heiaheia kertoi, että toukokuulle kertyi treeniä 22 tuntia, vaikka oli tuo huono viikko mukana! Ihan hyvä. Sehän on sitten tämän vuoden paras kuukausi ainakin kellolla mitattuna.

Mainokset
Kategoria(t): harjoitukset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s