Positiivisia juttuja…

Vaikka loma on ollutta ja mennyttä on onneksi viikonloppuihin riittänyt kesää varsin mukavasti. Viime viikonlopun teemana oli kokeilla hassuja kesälajeja – lauantaina kävin SUPpailemassa Lahdessa. Tätä trendilajia pyörittää Lahdessa Kitetirri. Yrittäjä kertoi ohjaavansa talviaikaan leijahiihtoa ja kesällä tätä suppailua. Osallistuin tunnin kestävälle alkeistunnille, missä käytiin ensin maalla läpi perusjuttuja melonnasta ja laudan kääntämisestä ja sitten harjoiteltiin Pikku-Veskulla käytännössä näitä juttuja. Oli kyllä mukava kesälaji – kuulemma tässäkin lajissa voi kilpailla, että myös kilpailuhenkisille löytyy mahdollisuuksia. Itse pysyin laudan päällä – jätin hurjimmat temput kyllä kokeilematta… Samalla tunnilla eräs nainen mm. seisoi päällään laudalla  (ensimmäisellä yrityksellä tippui, mutta sitten onnistui), mutta totesin, että itse voin jättää tämän väliin, kun ei se päälläseisonta onnistu kuivalla maallakaan. Jospa tässä kesän aikana ehtisi vielä toisenkin kerran käymään, sen verran mukavaa oli.

Eilen osallistuttiin sitten tyttöjen kanssa Jokuen kesäkisoihin. Meiltä muutaman kilometrin päässä on ”kesäurheilukenttä” – ilmeisesti takavuosina on yleisurheilu ollut niin kovassa huudossa, että urheilukenttiä on ollut joka kylällä. Tälläkin kentällä oli n. sadan metrin juoksusuora (hiekkaa), pituushyppypaikka ja kuularinki. Lapsille oli tarjolla pikajuoksua, pituushyppyä ja saappaanheittoa – aikuisille saappaanheittoa ja kuulantyöntöä.  Kaikkeen piti toki osallistua.

Saapas lensi parhaalla heitolla 13 metriä – se ei riittänyt palkinnoille, sen verran suosittua saappaanheitto näissä kisoissa oli. Todettakoon, että 9-vee tytär viskari samaa saapasta 10 metriä, millä pääsi lasten sekasarjassa hopealle. Kuulantyönnössä sen sijaan 5,80 metriä riitti hopeamitaliin – taitaa olla ihan ensimmäinen yleisurheilumitali ikinä. Osallistujia naistensarjassa oli neljä.

Hyvät kisat kaikin puolin!

Viikonlopun harrasteiden lisäksi positiivista:

– flunssa alkaa helpottaa

– tänään vein aamulla auton huoltoon ja hölkkäsin töihin (3,5 km). Sama lenkki sitten iltapäivällä uudestaan toiseen suuntaan.

– työpaikkaruokala aukeaa tänään kesätauon jälkeen – ei enää eväitä. 🙂 Olen niin tottunut syömään ruokaisaa salaattia lounaalla, etten oikein kaupungin muusta lounastarjonnasta löytänyt sopivaa ruokaa, joten viime viikon söin omia eväitä.

Haastan Kirsin listaamaan positiivisia asoita.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s