Arkeen kiinni…

Hiljakseen (tai oikeastaan kyllä melkoisella rytinällä) palaillaan arkeen kesän jälkeen. Vanhimmalla alkoi koulu viime viikolla, pienemmät palaavat huomenna päiväkotiin toisen lomapätkän jälkeen. Viime viikolla on aloitettu jo osa syksyn harrastuksista – musiikkiopistolla on opetus jo käynnissä. Koululaisenkin olen saatellut ensimmäiselle musiikin perusteiden tunnille ja tänään saattelen soittotunnille (uusi opettaja, uusi soittotuntipaikka), joten omat harrasteet ovat jääneet vähiin. Viime viikolla treeniä taisi kertyä kolme tuntia.

Eilen kävin illalla kävelemässä ystävän kanssa ja sain rakon toiseen jalkaan. Näköjään ds-trainereiden kangas on hajonnut – tämä tuntuu tapahtuvan ihan joka kerta, mutta tällä kertaa kyllä ennätys nopeasti. Kengillä on juostu/kävelty max 350 km. Nämä on ostettu huhtikuussa! Voi ärsytys. Minusta on ihan ok ostaa uudet lenkkarit kerran vuodessa, koska kulutustavaraahan ne ovat. Mutta jos näitä joutuu ostamaan pari kertaa vuodessa, niin kyllä ärsyttää. Ihan halvat kengät kun eivät kuitenkaan ole kyseessä. Täytyy koittaa etsiä joku toinen kenkä, joka ehkä kestäisi pidempään? Ds-trainereilla olen kuitenkin juossut nyt jo useamman vuoden ja sitä ennen muilla asicseilla, että aikoihin en edes ole muita sovittanut. Suosituksia? Nike Free:t minulla on, mutta jostain syystä ne eivät kuitenkaan tunnu minun jalkaan sopivan. Varpaat hankaavat niissä toisiaan vasten ikävästi.

Kenkä-ärsytyksen lisäksi iski eilen polviärsytys. Oikea polvi kipeytyi selittämättämästi eikä kipu ainakaan yön aikana hellittäynyt. Ikään kuin polven sisällä tuntuu pistävää kipua liikkuessa. En ole ennen tällaista kokenut ja kyllähän tuo mietityttää, että mikä siinä oikein on??? Yleensähän minulla on vaivaa vasemmassa polvessa – silloin siihen kertyy nestettä ja sehän ei suoranaisesti ole kipeä, ainoastaan huonosti koukistuva ja turvonnut. Mutta tämä on nyt jotain muuta. 😦 Toivottavasti menee pian ohitse. Nyt on kyllä varmasti parempi ottaa rauhallisesti sitten – vaikka en käsitä, kuinka paljon rauhallisemmin tässä enää edes voi ottaa…? Olin hieman haaveillut maratonin juoksusta syksyllä, mutta taidan haudata sen ajatuksen suosiolla.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s