Marraskuu

Miten voi marraskuu tuntua näin pitkältä? Olen jälleen kerran tullut siihen tulokseen, ettei ole ihmistä tarkoitettu asumaan näillä leveysasteilla tähän aikaan vuodesta – ainakaan, jos ei lunta ole maassa. Aamulla on pimeää, päivällä on harmaata ja töistä lähtiessä onkin taas pimeää. Hip hei. Inhoan sitä, että ihan ”valoisaan” aikaan lenkillä lähtiessä tarvitsee virittää heijastinliivit jne. päälle ja miettiä reitti sen mukaan, että ehtiihän varmasti valaisemattomalta tienpätkältä pois ennen kun oikeasti tulee pimeä. Meillä valaistuja pyöräteitä on aika vähän, että sekin rajoittaa lenkkeilymaastoja melkoisesti iltaisin.

Tyttärellä on alkanut taas lentopallon turnauskausi. Eilinen vietettiin Hollolassa turnauksessa. Kuvassa joukkue hävityn pelin jälkeen – kaikki tytöt ovat 4. luokalla koulussa, että melkoiset on pituuserot tässä vaiheessa! (varmsti myöhemminkin kyllä) Turnauksen tauolla kävin pikaisesti uimassa Hollolan uimahallissa, kun se ihan liikuntahallin vieressä sattui olemaan. Paljon oli väkeä ja siellä joutui hankalan valinnan eteen, että onko nopea vai hidas kuntouimari . Totesin, ettei uintivauhtini riitä nopeiden radalle, mutta toisaalta olin nopeampi kuin hitaat kuntouimarit. Väliinputoaja siis. Hitaiden radalla nyt kuitenkin uin puoli tuntia. Facebookin triathlonfoorumi ryhmässä mainostettiin uintileiriä ensi helmikuulle ja sinne ilmoittauduin. Leiri on Pajulahdessa, että ihan ”tuossa nurkilla”. Tarjolla olevista vaihtoehdoista (masters uimariryhmä, tri-ryhmä ja tekniikkaryhmä) valitisin tekniikkaryhmän, sillä pakko se on myöntää, että tuossa minun vaparin tekniikassa on edelleen varsin paljon korjattavaa.

Ensi kesän kilpailukalenteriin on tullut sen verran täytettä, että voitin osallistumisoikeuden Lapinjärvelle Peten puolikkaalle sinne siis juoksemaan ainakin. Myös Vierumäen Finntriathlon on vakavasti harkinnassa, samoin Lahdessa täydenmatkan sm-kisojen aikaan järjestettävä kuntosarjan perusmatka. Koska Lahti.

 

Mainokset
Kategoria(t): harjoitukset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s