Edelleen marraskuu…

Viime viikolla olin jälleen reissun päällä pari päivää. Helsinki oli taas kohteena ja Hilton Strand majapaikkana. Torstai-iltana ennätin tehdä vähän treeniä hotellin salilla – joka oli pieni ja ahdas. Ylempi kuva minun ottama (selkä kiinni salin takaseinässä) ja alempi kuva hotellin kotisivuilta… Mainoskuvan perusteella saattaa erehtyä luulemaan, että salissa on myös vapaata lattiapintaa, mutta näin ei todellakaan ollut. Täytyy sanoa, että noilla hotellien saleilla ylipäätään arvostaisin enemmän sitä, että olisi hieman vapaata tilaa ja painoja kun että pieni tila on ahdettu täyteen hilavitkuttimia…

Talvikin meillä oli parin päivän ajan. Perjantaina alkoi lumisade – onneksi ehdin ajoissa junaan Helsingistä! Illalla oli pakko lähteä ulos kävelylle, koska lunta. Totesin myös, että nyt olisi aika hankkia uudet nastalenkkarit – edelliset hajosivat viime vuonna ja uusia en ole saanut hankittua. No, nytpä tuo lumi taas suli, ettei nyt välitöntä pakkoa hankkia taaskaan.

Ainakin täällä Kymenlaaksossa keli on ollut jo pari päivää käsittämättömän synkkä ja sumuinen. Päivä ei tunnu valkenevan ollenkaan. Että sitä talvea jälleen odottelen.

(Kuva: Hilton Helsinki Strand)

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s