Olympialaisissa

Tämä talvi näyttää olevan varsin vaihteleva noin säiden suhteen – mahtuu samaan viikkoon kovaa pakkasta ja vesisadetta. Torstaina kävin illalla hiihtämässä. Vihdoin oli saatu myös perinteisen ladut vedettyä meille, vaikka paikoitellen lunta ei vieläkään ollut riittävästi. Mutta kovin oli lyhytaikainen ilo siitä, kun perjantaina satoi jo vettä. Lauantaina ulkoiltiin kyllä koko perheen voimin – minä suksilla, muut lumikengillä (meillä on vaan yhdet aikuisten lumikengät) ja koko lailla voimaharjoittelun puolelle meni sohjossa hiihtäminen. Meillä on 7 kilsan latu, minkä voi hiihtää lenkkinä, mutta latu ylittää tien kahteen kertaa ja menee vielä kertaalleen tien ali. Näissä ylityksissä ja alituksissa joutui ottamaan sukset pois jalasta, kun ei lunta ollut yhtään. (tai jos oli, niin sitten siitä oli hiekoitettu…)

Eilen oli lasten vuoro hiihtää lasten talviolympialaisissa Lahdessa. Pidän tuosta tapahtumasta kovasti – lapset lähetetään hiihtämään aina rivi kerrallaan eli on sellaista ”kisan tuntua”, mutta aikoja ei oteta, että ihan itseään vastaan kukin hiihtää. Maalissa kaikille mitali ja tikkari. Oman kylän lasten kisoissa ollaan vähän liiankin tosissaan – myös alle 4-vuotiailla on numerolaput ja väliaikalähdöt jne. Meiltä oli kaksi hiihtäjää mukana ja kumpikin selvisi hienosti omasta urakastaan.

Tänään on ulkona sadellut taas vaihteeksi hieman lunta. Toivottavati kertyisi nyt sen verran, että ladut saataisiin jonkinlaiseen kuntoon jälleen (ja toivottavasti pakkanen pysyy maltillisissa lukemissa).

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s