Yoogaiaa buzzaamassa

Pääsin buzzaamaan Yoogaia-palvelua ja sitä olen nyt muutaman päivän aikana kokeillut. Yoogaia on siis nettijoogapalvelu eli voi osallistua tunneille videon avulla – jos haluat, voit laittaa kameran päälle, jolloin ohjaaja näkee sinut ja voi antaa ohjeita (muut osallistujat eivät sinua kuitenkaan näe) tai sitten voit vaan katsella ohjaajaa. Livelähetysten lisäksi voi katsoa nauhoituksena aiempia tunteja.

Joogan lisäksi tarjolla on mm. pilatesta, putkirullausta, syvävenyttelyä, corea ja kahvakuulaa – ja itse asiassa lähinnä näitä muita kun joogatunteja olen testannut. Vajaan viikon aikana olen kokeillut kahvakuulaa, ballecorea, pilatesta, yin joogaa, venyttelyä ja putkirullausta. Suurimman osan olen katsonut videoina, mutta ainakin pilatesta ja venyttelyä harrastin livelähestyksen kautta (tulivat Lontoosta eli in English olivat nuo). Tunteja lähetetään siis Helsingistä, Lontoosta ja Hong Kongista eli osa on englanniksi.

Rohkeus ei ole vielä riittänyt oman kameran käynnistämiseen. 🙂 Ruudun reunassa näkyy siis toisten jumppaajien nimet ja se, kenellä on kamera päällä. Palveluun voi rekisteröitä vaikka facebook-tunnuksilla. Toisille näkyvää nimeä voi muokata erikseen  (lähtökohtaisesti tarjoaa etunimeä). Mikäli haluaa laittaa ohjaajalle kesken tunnin viestiä, niin se on tarkoitus tehdä kirjoittamalla chat-ruutuun.

Tunnin lopuksi voi antaa palautetta peukuttamalla tai kirjoittamalla viestiä.

Tämän kokeilun perusteella palvelu vaikuttaa hyvältä. Varsinkin näillä keleillä, kun ei lenkkeily välttämättä huvita. Tai jos on lasten kanssa yksin kotona, ettei edes voisi lenkille lähteä (mikä itsellä oli tilanne viikonloppuna). Lapset katsoivat olohuoneessa dvd:tä ja äiti jumppasi keittiössä… Jumpat eivät vaadi paljon tilaa – koska sitä meillä ei todellakaan ole. Kertaalleen olen iskenyt kahvakuulan kattolamppuun. UPS. Ei hajonnut kuitenkaan (kuula eikä lamppu).

Joku mystinen juttu siinä on, että vaikka jumppaat kamera suljettuna, niin livelähetyksestä on vaikeampi lintsata kun videosta?!

Livelähetyksiä ei voi katsoa kun chromella tai firefoxilla eikä esim. ipadilla katsominen onnistu. Nauhoituksia voi katsoa sitten vaikka ipadilla.

Seuraavalla koodilla voit testata Yoogaia-palvelua ilmaiseksi 14 päivän ajan: YOOGAIATRIAL2015. Koodi on voimassa 1.4.2015 asti. (ja todettakoon, että tämä on aidosti ilmainen eli palvelu ei pyydä syöttämään luottokorttitietoja tms. heti alkuun eli ei ole riskiä, että joutuisi maksamaan, jos ei muista irtisanoa heti kokeilujakson päätyttyä vaan kun jakso päättyy, niin sitten se vaan päättyy)

Kategoria(t): buzzador Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s