Kolmas Iittihölkkä

Eilen hölkkäiltiin kolmas Iittihölkkä. Meidän perheestä osallistujia oli neljä kappaletta – kolme lastensarjoissa ja minä kympillä. Onnistuin lähtötohinassa unohtamaan sykemittarin kotiin ja se vähän harmitti – en osaa yhtään arvioida vauhtia ilman mittaria ja ilman mittaria tulee helposti juostua mukavuusalueella, mittarin kanssa sitä saa itsensä pakotettua vähän reippaampaan tahtiin. Lähdin juoksemaan sitten yhden tutun peesiin, kenen tiesin juoksevan reipasta tahtia – tavoitteena oli juosta alle 50 minuutin. Puoliväliin asti pysyin peesissä, mutta sitten alkoi oma vauhti hiipua. Kun juomapisteen jälkeen jäin vielä juoksemaan yksin, pääse vauhti varmasti tipahtamaan melkoisesti. No, maaliin pääsin ajassa 50:24 eli ihan täsmälleen samassa ajassa kuin vuosi sitten eli jälleen jäi se 50 minuuttia haaveeksi kotimaisemissa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lastensarjoissa kaikki saivat palkinnot. Tässä meidän perheen pienin juoksija saa mitalin Olga Temoselta. Perheen pienin ”juoksi” oikein koko rahan edestä ja käytti kilometriin melkein 13 minuuttia. 🙂 Taisi pelästyä lähtölaukausta ja sitä, miten lujaa muut lähtivät ympäriltä juoksemaan.

Sellainen juoksu tänä vuonna. Jospa se kävisi viimeistelyharjoituksesta lauantain Lahtitriathlonia varten? Vähän hirvittää koko kisaan lähtö. Tuntuu, etten taaskaan ole harjoitellut YHTÄÄN. Märkäpuvun olen kiskonut päälle tasan kerran, että se uinti kyllä jännittää taas aika paljon. Kaikesta muusta tiedän toki selviäväni johonkin aikaan. Sekin vähän mietityttää, että perusmatkan kuntosarjan lähdössä ovat miehet ja naiset samassa lähdössä. Toki asetun varmasti lähdössä taakse, joten eiköhän se ruuhka mene pikaisesti ohi.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s