Vielä on yleisurheilukesää jäljellä

Yleisurheilukesä alkaa olla lopuillaan, viime viikonloppuna olin tyttären yu-porukan kanssa reissussa Laitilassa Vattenfall-finaaleissa. Hieno reissu ja suuren urheilujuhlan tuntua – oli calling-teltta ja kaikkea. Huoltajat tai valmentajat eivät saaneet mennä kentälle ollenkaan, että olihan se monella tapaa jännittävämpää kuin tavallisesti. Hienosti kyllä pärjäsivät ja hyviä tuloksia tekivät.

Omat liikkumiset ovat taas jääneet aika lailla arjen jalkoihin… En edes kehtaa kertoa, miten vähän on tullut tehtyä mitään. Tällä viikolla kävin pikalenkillä juoksemassa pojan soittotunnin aikaan. Vaan kun soittotunti kestää 30 minuuttia, niin ei siinä tosiaan kovin pitkälle juosta. Ihan kiva lenkkipolku kyllä löytyi musiikkiopiston lähistöltä. Siellä olisi ollut hurja lintutornikin kalliolla.

Jotta olisi ihan pakko jotain tehdä, niin ilmoittauduin Vantaan maratonille 10.10.,  ihan kokonaiselle. Koska onhan tässä kuitenkin tullut juostua 250 km tälle vuodelle, niin eikös se nyt yhden maratonin juoksemiseen riitä? Ja Vantaa on kuulemma nopea maratoni (ikään kuin sillä nyt jotain merkitystä tällä minun vauhdilla olisi).

Loppuun perjantain piristykseksi tyttären (4-vee) piirtämät kuvat – yläkuvassa perhonen, alakuvassa äiti. Mielestäni minussa ja perhosessa on paljon samaa, joten ei muuta kun kevyesti lepattaen kohti viikonloppua!

 

Mainokset
Kategoria(t): maraton. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s