Vuoden vaihtuessa

Se on sitten vuoden viimeinen päivä vuotta 2015 menossa. Hämmentävää – ihan vastahan tuota juhlittiin vuosituhannen vaihtumista ja nyt on muka jo ihan kohta vuosi 2016? Vuoden viimeisen – hiljaisen – päivän kunniaksi saliselfie työpaikan salilta, mikä on surkea, mutta ilmainen. Siellä kävin ruokatunnilla tekemässä vuoden viimeisen treenin.

Tänä vuonna treeniä kertyi 240 tuntia. Tein aika masentavan vertailun aiempiin vuosiin – tuntimäärä on kyllä kasvanut, mutta en oikein tiedä, että mistä kaikesta se on kertynyt? Juoksu on ollut suosituin laji tänäkin vuonna. Sitä kertyi n. 500 km (tavan juoksua ja polkujuoksua yhteensä) ja se on about sama määrä kuin edellisinäkin vuosina. Pyöräilyä tuli surkeat 516 km – mikä on saman verran kuin vuonna 2012. Uintia 25 km… Ja salilla kävin 20 kertaa. Tänä vuonna olen harrastanut aika paljon kehonhuoltoa – joogaa, putkirullausta ja pilatesta lähinnä. Se on varmasti ihan hyvä sekin näin iän karttuessa. Ihka ensimmäistä kertaa kokeilin sauna joogaa ja cross fitiä.

Kisoista jäi mieleen kevään duathlonkisa Pajulahdessa ja Vantaan maraton. Ja ikävästi jäi kyllä mieleen se elokuinen DNF Lahti triathlonissa – joka olikin koko vuoden ainoa triathlonkisa.

Ensi vuoteen lähden ilman sen suurempia tavoitteita. Toivon, että meillekin tulisi jo talvi – tai siis lunta. Viikon päästä jään virkavapaalle 3,5 kk:ksi ja toivottavasti ennätän treenaillakin sen aikana tavallista enemmän. Katsotaan nyt, miten käy. Ensi kesän kalenterissa on Vanajanlinna triathlon ja Venlojen viestiin koitetaan saada joukkue kasaan.

24055333566_f599d2ed7e

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s