Maaliskuu jo!

Alkuvuosi on ollut hiljaiseloa blogissa – muuten on sitten riittänytkin tapahtumaa varsin paljon. Olen ollut pari kuukautta virkavapaalla ja suoritan opettajaopintoja. Harjoittelu vei ajan varsin totaalisesti tuossa tammi-helmikuussa, nyt on helpompaa ja ”vaan” muita tehtäviä tehtävänä.

Sekä tammikuulle että helmikuulle kertyi treeniä 21 tuntia. Tosin varsin epätasaisesti. Tammikuussa osallistuin Vierumäellä Finntriathlonin uintileirille ja sen viikonlopun aikana treeniä kertyikin hyvin. Uutta oppia uintiin tuli taas isosti.

Viime viikko oli meillä hiihtolomaviikko. Koska vuoden vaihteessa näytti epävarmalta talven tulon kanssa varasin majoituksen Paljakasta, Kainuusta, viikoksi. Luntahan tuli sitten onneksi meillekin tänne etelään – pääsivät koululaisetkin tänä vuonna hiihtämään, viime vuosi meni kokonaan hiihtämättä!

Alkuvuonna olen ilmoittautunut Venlojen viestiin, huh huh. Venlojen viestin lisäksi on suunnitelmissa ensi kesälle Vanajanlinnan pikatriathlon. Muutoin on kesäsuunnitelmat vielä auki.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s