Vaihtelevia kelejä

Maaliskuukin alkaa olla lopuillaan. Kovasti vaihtelevia kelejä on ollut ainakin täällä Etelä-Suomessa. Pari viikkoa sitten oli muutama keväinen päivä ja ennätin innostua pyöräilystä – tosin vasta maastopyörällä ajelin.

Ja sitten iskikin takatalvi – vai oliko se nyt edes mikään takatalvi vielä? Viime viikolla hiihtelin perheen pienimmän kanssa kolme kertaa, aina kolme kilometriä kerrallaan. Latujakin ajettiin ja hyvät oli kelit hiihdellä. Itsekin kävin vielä yhden pidemmän lenkin hiihtämässä kiirastorstaina. Hiihtokilometrejä kertyi tällä talvelle karvan verran päälle 200 km, mikä on samaa tasoa kuin vuonna 2014 ja 2013. Viime vuonna hiihtoa tuli vaan reilu sata kilometriä. Nyt pitäisi vielä löytää into levittää suksien pohjaan pohjavoide ja varastoida sukset ensi talvea odottamaan – vai vieläköhän tässä olisi takatalvi tulossa? Paikoitellen hiihtokelejä varmasti vielä olisi, mutta siinä vaiheessa, kun lämpömittari näyttää reilusti plussa-asteita, niin ei kyllä tee enää mieli ladulle.

Posti toi viime viikolla paketin Wiggleltä ja siellä uudet Asicsit (DS trainer). Tiedän, että nämäkin hajoavat luultavasti ihan liian nopeasti, mutta en ole löytänyt toisia yhtä hyvin sopivia lenkkareita, joten sen ominaisuuden kanssa nyt mennään. Juoksua on tullut kyllä niin vähän, että aika tukkoista oli viime viikon koelenkillä.

Hölkkäkunkku-sarjakin olisi alkanut eilen Haminassa, mutta samaan aikaan oli neidillä yu-hallikisat, joten ne menivät etusijalle. Seuraava kisa olisi Teutjärven ympärijuoksu, mutta on tuo 14,5 km aika pitkä matka, että saa nyt sitten nähdä, jaksaako sinne lähteä. Ainakin pitäisi pidempiä lenkkejä saada muutama tehtyä.

Viime postauksen sokeriongelma ei ole vielä ratkennut. Tällä viikolla käyn verikokeissa ja niiden jälkeen uudelleen hoitajan luona katsomassa, että mitä ne nyt sitten näyttävät ja katsotaan sitten, miten jatketaan.

Mainokset
Kategoria(t): diabetes, hiihto, juoksu, Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s