Vuosi 2016 – puolivälin krouvissa

Vuosi on kääntynyt jo heinäkuulle. Jotenkin ajan kuluminen on tänä(kin) vuonna yllättänyt! Treeniä on vuoden ensimmäisten kuuden kuukauden aikana kertynyt 147 kpl, joka vastaa 136 tuntia. Tasaisen vauhdin taulukolla treeniä kertyisi siis enemmän kuin aiempina vuosina, mutta katsotaan nyt miten käy. Alkuvuodelle osui kuitenkin 3,5 kuukauden virkavapaa, jolloin ehti treenailla hieman tavallista enemmän. Tällä hetkellä vuoden ykköslaji on juoksu – vaikkakin juoksukilometrejä on kertynyt hieman alle 200 km. Kakkossijalla hiihto, kolmantena pyöräily, neljäntenä uinti ja viidentenä kuntosali. Yhteensä heiaheiaan on kirjautunut merkintöjä 23 lajista! Alkuvuonna olen kokeillut mm. ilmajoogaa ja käynyt pitkästä aikaa laskettelemassa. Tämä vuosi on mennyt ihan omalla painollaan ilman sen suurempia tavoitteita. Nyt kyllä mietin, että pitäisikö joku juoksuohjelma kaivaa netistä itselle – juoksukunto tuntuu laskevan tällä minun höntsäilylenkkeilyllä. Mutta katsotaan nyt.

Loppuvuodellekaan ei ole vielä mitään lukkoon lyötynä. Oman kylän Iittihölkkä on heinäkuun lopulla. Sinne täytyy toki lähteä juoksukuntoa testaamaan – epäilen, ettei se 50 minuuttia kyllä alitu tänäkään vuonna.

Töitä on vielä pari viikkoa ennen loman alkua. Alla oleva kuva on viime viikon maastokäynniltä – senkin olisi melkein voinut treeniksi kirjata, sen verran hikiset tunnelmat oli pusikoissa rymytessä.

Mainokset
Kategoria(t): harjoitukset, Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s