Heinäkuisia helteitä

Heinäkuu on jo lopuillaan. Aika vähiin ovat treenit jääneet, ei tässä mahdottomia aikoja kuitenkaan ole ollut. Kaikenlaista pientä reissua yms. Alkukuusta tulostin toiveikkaana ”kolmessa viikossa kymppi alle 50 minuutin” -juoksuohjelman ja taisin sitä viikon melko hyvin noudattaakin, mutta sitten tuli taas kaikkea muuta, joten tuskinpa se 50 minuuttia huomenna alittuu Iittihölkässä. Sinne ehtii muuten vielä huomenna ilmoittautua paikan päällä ennen kisan alkua.

Suunnistuskoulu loppui tänään. On kyllä ollut enemmän kuin hukassa ne rastit! Huh. Ihmettelen, että miten sieltä Venlojen viestistä onnistuin edes metsästä pois löytämään, sellaista räpellystä on rasteilla ollut nyt! Mutta harjoitusta, harjoitusta. Tänään onnistuin kuitenkin paikallistamaan itseni kartalle vaikka hetken olin ihan hukassa. Se on jo saavutus sinällään.

Tämä kuva on viime viikon pyörälenkiltä. Kävin pyöräilemässä 40 km. Oli kyllä mukavaa. En ole aikoihin ennättänyt pyöräilemäänkään.

28535777936_d598057db5

Viime viikolla talkoilin myös pari päivää yleisurheilun pm-kisoissa. Sain olla palkintoja jakamassa kummankin päivän. Se oli ihan mukavaa hommaa – näki samalla kisatapahtumatkin varsin hyvin.

28490320581_744e9aede327951218684_a3f8cbca63

Sokereiden kanssa ei liene ihmeitä viime aikoina ole ollut. Tein havainnon, että heti aamulla (ennen aamupalaa) juostu lenkki – vaikka kevytkin – nostaa sokereita. Ja että golf ei laske sokereita eli tältä pohjalta voisi todeta, että se ei ole urheilua. 😉

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s