Kisoja uusissa lajeissa

Loma tuntuu olevan jo (liian) kaukana takana, vaikka tässä vasta pari viikkoa onkin töissä mennyt. Näihin kahteen viikkoon on mahtunut liikuntaa varsin vähän – mutta pari pidempää kisasuoritusta kyllä. Iltarastejakin olen käynyt etsimässä pari kertaa.

Mutta niistä kisoista – heti loman jälkeisellä viikolla osallistuin työpaikan golfkisaan. Osallistujia oli 19. Oikeastaan minun tasoitus on niin huono (40), ettei mihinkään kisaan kannata lähteä, koska kisoissa suurin hyväksytty tasoitus on 36. Mutta kun kisat pidettiin Kuusankoskella (jonne ei minun tasoituksella edes pääse tavallisesti pelaamaan…), niin ilmoittauduin mukaan. Yllätyksekseni kisat menivät ihan järkyttävän hyvin – suhteutettuna minun pelimäärään ja tasoon yleensä. Lopputuloksissa olin sijalla 9! Ja se on kyllä hienosti se. Huomasin myös, että enemmän pelaavilla on kaikilla jonkinlaiset ”golfälylaitteet” vrt. sykemittari – mutta siis laite, joka näyttää etäisyyden lipulle ja ehdottaa mailavalintoja ja ties vaikka mitä. Oli muuten ensimmäinen kerta moneen vuoteen, kun pelasin koko kentän läpi – ja se vei melkein viisi tuntia.

Sää melkein suosi – hetken aikaa näytti huonolta ja yksi salamakin nähtiin kauempana, mutta onneksi ukkonen siirtyi toiseen suuntaan. Muutenhan golfkentältä olisi pitänyt poistua aika vilkkaasti. Yksi sadekuuro saatiin niskaan.

Jospa tässä loppukesästä ehtisi vielä jonkun (puolikkaan) kierroksen kiertämään! Siitä toisesta kisasta sitten seuraavassa postauksessa – nyt kutsuu nukkumatti.

Mainokset
Kategoria(t): golf, kilpailut. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s