Ensi kesän päätavoite

Nyt on varmistunut ensi kesän päätavoite – NUTS Pallas kisan 55 km sarjassa on ilmoittautuminen sisällä (todettakoon, että ihan helppoa ei ilmoittautuminen ollut vaan järjestelmä kaatui heti ilmoittautumisen alettua – toki alkoi pelittää hieman myöhemmin). Huh. Ystävä lähtee mukaan. Todettakoon, että meillä kummallakin on edessä seuraavaan ikäsarjaan siirtyminen ensi vuonna että kaipa tämä on joku keski-iän kriisin paikka.

Joka tapauksessa se on reissu, minne ei lähdetä tekemään ennätyksiä vaan lähdetään taittamaan pitkää matkaa. Ultramatkoista minulla ei ole mitään kokemusta eikä polkujuoksustakaan ihmeemmin – välillä olen toki lenkkipolulta poikennut metsäpolulle, mutta onhan tuolla maasto eittämättä varsin haastava.

Olen kerran käynyt Pallaksen seutuvilla lomailemassa eli hienoja maisemia nyt ainakin odotan (jos ei ole pilvinen ja sateinen keli).

Omaa harjoittelua on pakko miettiä vähän uuteen kuosiin – tehtävä hieman enemmän suunnitelmaa eikä pelkästään höntsäillä menemään. Pitkiä lenkkejä on saatava ohjelmaan, samoin mäki- ja polkujuoksua. Mutta ihan hurjan innoissani olen tästä kyllä!

pallas

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s