Tällä viikolla suuntana Nuts Pallas!

Tällä viikolla alkaa loma ja heti on suuntana Lappi. Lauantaina on vuorossa Nuts Pallas tapahtuma, 55 km Pallakselta Hettaan. Hurjaa. Juoksukaveri omia tuntemuksiaan jo kirjoittelikin. Keli näyttää tällä erää ihan kivalta, mutta ennuste on vaihdellut aika paljon viime päivinä, että ihan mitä tahansa voi olla luvassa.

Pakollisiin varusteisiin oli tullut kuoritakki, vesipilari vähintään 10000. Ensin ajattelin, että en osata uutta takkia – tasan yhden kuoritakin omistan eikä sen vesipilareista ole mitään käsitystä. Mutta eilen painelin kuitenkin töiden jälkeen kauppaan ja ostin Lunta Outletin ainoan takin, jossa vesipilariarvo oli tuon 10000. Niinpä niin. Sauvat minulla on lainassa, mutta vaikka ne ovatkin teleskooppimallia, ei niitä kovin pieneen tilaan saa taitettua. Niiden kiinnittäminen reppuun täytyy vielä jotenkin ratkaista.

Tälle vuodelle on treeniä kertynyt tähän mennessä 120 tuntia. Hölkkää 300 km (en ole eritellyt maasto/maantiejuoksua, joten tässä kumpaakin), kävelyä 200 km, suunnistusta 48 km. Toukokuuta lukuun ottamatta treenit ovat sujuneet suunnitellusti ja olen pysynyt terveenä.

Sen suurempaa etenemissuunnitelmaa minulla ei ole. Alkumatka nyt ainakin tiiviisti kaverin kanssa – siinä taitaa ne isoimmat nousut ja laskutkin olla.

keli

Mainokset
Kategoria(t): kilpailut, Nuts Pallas, polkujuoksu, Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Tällä viikolla suuntana Nuts Pallas!

  1. Sari B sanoo:

    Tsemppiä matkaan!! Hymy kasvoilla ja luottoa omaan kuntoon, myös niillä kovilla hetkillä. Hienosti se menee! Mielenkiinnolla odottelen jo raporttia tapahtumasta. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s