Polkujuoksuohjaajaksi oppimassa

Viime viikon sunnuntaina lähdin aamusella kohti Pasilaa ja Suomen Ladun toimistoa. Ilmoittauduin jo kevätpuolella polkujuoksuohjaajakurssille ja ilokseni pääsin kurssille. Meitä oli noin 20 kurssilaista. Kurssin opettajina toimivat Veera Malmivaara ja Lari Salama. Ensin käytiin asioita läpi sisätiloissa, sitten lähdettiin Keskuspuistoon juoksentelemaan ja käymään läpi erilaisia harjoituksia.

Ruokatauon jälkeen jatkettiin ryhmissä ja pohdittiin erilaisia asioita ja ohjattiin harjoituksia toisille kurssilaisille.

Hieman ankeasta lokakuun lopun säästä huolimatta oli kyllä huippukurssi! Paljon tuli hyviä vinkkejä ohjaamiseen ja kovasti olen jo miettinyt polkujuoksukurssin sisältöä. Ajatuksissa on, että josko ensi keväänä ohjaisi kurssin täällä Iitissä. Kurssin lopputehtävät on vielä tehtävänä ja sitä varten kävinkin juoksentelemassa suunnittelemani treenin keskiviikkona. Sattui hurjan hieno päivä mäkitreenille ja marrasputken aloitukselle. Marrasputki on facen kpk24/7-ryhmän haaste, jossa juostaan marraskuussa joka päivä vähintään 25 minuuttia. Minun putki alkoi hyvin ja heti toisena päivänä jäi juoksematta. Tein kyllä lihashuoltoa, mutta lenkille en itseäni saanut pakotettua enää pitkän työpäivän jälkeen. Mutta 3. ja 4. marraskuuta olen taas käynyt lenkillä. Katsotaan nyt, minkälaisen putken tässä saa aikaan.

Advertisement
Kategoria(t): polkujuoksu, Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s